fbpx

0%

DAY

Energji gjatë gjithë ditës; N'mësim, n'punë dhe n'ushtrime.

  • 250 ml
  • 4000 mg/L CAFFEINE
  • VITAMIN C B6 B12
NIGHT

Nëse ke dal me nejt gjithë natën, Të duhet energji.

  • 250 ml
  • 6000 mg/L CAFFEINE
  • VITAMIN C B6 B12

GO PLUS NË INSTAGRAM

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

EVENTET

Brezovica 2020

Launch Event

SI TË NA GJENI

LOKACIONI 1
  • Adresa Kryesore Rr. Nexhdet Basha Nr,160 30000 Pejë Kosovë
  • info@goplus.com
LOKACIONI 2
  • Rr: Miradi e Epërme, Dëshmori, nr.6 12000 Fushë Kosovë, Kosova
  • info@goplus.com

PRISHTINA

PEJA