fbpx

0%

Launch Event

Pamje nga super ndeja e organizuar me rastin e lansimin të go+.

Një mbrëmje e paharrueshme me Adrian, SabbKarma Kid dhe Cirque le Soir në Zonë Club.

Faleminderit te gjithëve që ishit pjesë e kësaj eksperience në lansimin e go+.

GO EGER OR GO HOME!